Entreprise Architect
Nu solliciteren

De dienst "Corporate Architecture" is een transversale dienst van de afdeling Information Technology & Business Transformation (ITBT) van Sibelga. Je maakt deel uit van een team van zeven Enterprise Architects en rapporteert aan de Chief Architect. 

Enterprise Architects ontwikkelen en modelleren functionele, applicatie-, technologische en infrastructuurtoplossingen binnen het kader van de door de business gevraagde veranderingen of na technologische ontwikkelingen.
Ze bepalen de ontwikkelingen op lange termijn (roadmap) en nemen een standpunt in over de voorgestelde oplossingen.
Ze controleren de uitvoering van de doelarchitectuur in de uitvoering van projecten.
Ze onderhouden ook de referentiesystemen voor de architectuurdocumentatie.
 

SIBELGA, GEEF DE ENERGIE DOOR!

Sibelga beheert de distributienetten voor gas en elektriciteit in Brussel. Onze 1000 medewerkers zetten zich elke dag in om de energiebevoorrading te garanderen van de 500.000 Brusselse huishoudens en bedrijven. Zowel op onze werven als op onze maatschappelijke zetel in het hart van de hoofdstad dragen onze teams bij tot een probleemloos energiegebruik, vandaag en morgen. Sibelga speelt een centrale rol binnen de energietransitie en haar activiteiten zullen de komende jaren uiteenlopende transformaties ondergaan.

JOUW JOB 

Als Enterprise Architect Methodology: 
 
Ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, de aanpassing en de toepassing van de SDLC-methode (SDLC = 'System Development Life Cycle') (onderdeel Ontwikkeling en Infrastructuur).
Zie je toe op het juiste gebruik van af te leveren producten en de verschillende soorten artefacten waaruit ze bestaan.
Voer je de referentiesystemen voor de methodologische documentatie in de System Delivery in en verleen je methodologische ondersteuning aan de ITBT-teams.
Definieer en standaardiseer je daarnaast de structuur van de applicatiedocumentatie en de impact van de projectdocumentatie.
Ben je verantwoordelijk voor de standaardisatie van de GUI's in het kader van nieuwe digitale ontwikkelingen.
Werk je ook samen met andere Enterprise Architects aan de definitie en de controle van de oplossingen die door de projecten worden toegepast.

JOUW PROFIEL

Je bezit een universitair diploma in IT of een equivalente ervaring.
Je hebt kennis van en 5 jaar ervaring in enterprise architecture. 
Je hebt ervaring in het gebruik en de toepassing van de verschillende methodologieën en notaties die ICT-teams gebruiken voor het ontwerp en de implementatie van software- en hardwareoplossingen (PMLC, SDLC, UML, Archimate, ...). 
Je hebt een gevarieerde ervaring in de implementatie van IT-oplossingen (software en hardware) door interne ontwikkeling of via de aankoop van software in OnPrem-implementatie of SaaS-modus.
Kerncompetenties: oplossingen ontwerpen, conceptueel denken, analytische vaardigheden en stiptheid, leiderschap, communicatie en facilitering, teamgeest, oplossingsgerichtheid, openheid van geest en zin voor innovatie.
Je beheerst één van de twee landstalen en je hebt een goede basiskennis van de andere taal. Je beheerst technisch Engels.

ONS AANBOD

Een zinvolle job, ten dienste van de stad en haar bewoners.
Een degelijke, voldoening gevende opleiding, plus doorgroeimogelijkheden.
Een activiteitensector in constante evolutie.
Een dynamische werkomgeving in het hart van Brussel.
Een gezond evenwicht tussen werk en privéleven (mogelijkheid tot telewerken enz.).
Een aantrekkelijk loonpakket met diverse extralegale voordelen (bedrijfswagen en tankkaart, gsm, internetkosten, representatievergoeding, 33 vakantiedagen, maaltijdcheques, verzekeringen, zoals gezondheidszorg, hospitalisatie en pensioen, 30 % korting op je energiefactuur enz.).
 
Herken je jezelf in deze functiebeschrijving en heb je zin om je ten dienste te stellen van de Brusselaars?
Aarzel dan niet en solliciteer naar een baan bij Sibelga! Je gaat aan de slag bij een dynamische onderneming die constant evolueert naar nieuwe technologieën, zich inzet voor het milieu en toeziet op het welzijn van al haar werknemers.
Contract:
Onbepaalde duur